Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-csípős marhás tészta

Édes-csípős marhás tészta
Édes-csípős marhás tészta
100 perc / előkészület: 10 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretek kísérletezni és játszani a fűszerekkel, így készült ez a tésztakülönlegesség is!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az újhagymát kis karikákra vágjuk, majd az olvasztott vajra dobjuk, és megpároljuk. A marhahúst ujjnyi csíkokra vágjuk, megszórjuk sóval és borssal, majd megpirítjuk, ha kifehéredett, rárakjuk a szójaszószt és a cukrot, majd a chilipelyhet és a zúzott fokhagymát is, kis vizet öntünk alá, és puhára pároljuk. Vizet természetesen pótoljuk, ha elfőtt róla. (Hústól függően akár 1,5-2 óra is lehet, mire jól megpuhul.)
  2. A tésztát kifőzzük, majd a kész húsos mártáshoz keverjük, melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 898
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Mortilla

Mióta szakács: 2017.05.11.
18 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

thai tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

759
marhacomb 50 dkg
újhagyma 3 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
szójaszósz 8 ek
nádcukor 4 ek
1 teáskanál
fekete bors 0 ízlés szerint
chilipehely 1 kávéskanál
vaj 2 ek
tészta 50 dkg