Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes bundás kenyér

Édes bundás kenyér
Édes bundás kenyér
14 perc / előkészület: 8 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (17)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A bundás kenyér sósan is jó, de édesen... szuper!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást kikeverjük a fahéjjal és a vaníliarúd kikapart magjaival.
  2. Hozzáadjuk a tejet, és alaposan elkeverjük.
  3. Közben vajat melegítünk egy serpenyőben, majd beáztatjuk a kenyereket.
  4. Mindkét oldalán átsütjük kb 2-2 percig alacsony lángon.
  5. Az angolszalonnát is gyorsan megsütjük, majd a bundás kenyeret a szalonnával, juharsziruppal leöntve tálaljuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 8 091
elküldve: 1
receptkönyvben: 82
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 3

szakács

Coook

Mióta szakács: 2014.04.07.
73 recept

receptjellemzők

konyha: francia
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

pikáns bundás kenyér, édes bundás kenyér szalonnával

Hozzászólások (17)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

manna21
manna21 Wed, 2015-04-29 08:54

Gratulálok a szerkesztőnek, hogy ezt a "recept"-tet 2 alkalommal "kiemelte" cikkükben. Egyébként az egyetlen igazi hozzávalónak igaza van a költséget illetően. Külön gratulálok az e heti menü hozzáállításához. Kívánom, hogy egye minden nap, egész héten át a kreált menüjét. Remélem a következő héti menü összeállításakor elgondolkodik a témán. Üdv.

296
kenyér 2 szelet
tojás 1 db
tej 1 dl
fahéj 1 kávéskanál
vanília 1 db
vaj 1 ek
angolszalonna 1 dkg
juharszirup 2 ek