Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Húsos szalonna, keresztmetszetének legalább 60%-a hús. Úgy készítik, hogy a karajt kicsontozzák, a bőrt általában, a szalonnát mindenképpen rajtahagyják, sózással, pácolással érlelik, majd füstölik.
fotó: flickr / joshpuffpuff
http://www.flickr.com/photos/joshpuffpuff/7013739637
 

mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Hűtőben, légmentesen zárható dobozban, csomagolásban.

Angolszalonna alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!