Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Duplasajtos-sonkás melegszendvics

Duplasajtos-sonkás melegszendvics
Duplasajtos-sonkás melegszendvics
17 perc / előkészület: 5 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Érdemes a szendvicskrém receptjét jól megjegyezni, így bármikor összedobhatunk egy villámgyors vacsorát, a feltéteket pedig szabadon variálhatjuk.

www.lurpak.com/hu-hu/

hozzávalók / 4 adag

A szendvicskrémhez

Az összeállítás

Szólj hozzá!

elkészítés

A szendvicskrémhez

  1. A puha vajat összekeverjük a reszelt sajttal, a tojással és a mustárral. Beleaprítjuk a snidlinget, sóval-borssal fűszerezzük, majd rákenjük a kenyérszeletekre.

Feltét

  1. Minden egyes kenyérre egy-egy sonkaszeletet pakolunk, a tetejét pedig megszórjuk füstölt sajttal.
  2. 200 fokos sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 26
össznézettség: 39 838
elküldve: 10
receptkönyvben: 250
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: 2

szakács

Lurpak

Mióta szakács: 2016.03.01.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sajtkrémes szendvics, mustáros melegszendvics

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

501
vaj 70 g
sajt 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 teáskanál
tojás 1 db
metélőhagyma 0.5 csokor
sonka 10 dkg
füstölt sajt 70 g
kenyér 4 szelet