r
Nosalty Logó

Dominó Nikóka konyhájából

Nikóka
Dominó Nikóka konyhájából
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

886
Kalória
10.1g
Fehérje
93.3g
Szénhidrát
53.4g
Zsír
28g
Víz
93.6g
Koleszterin
4g
Élelmi rost
62.5g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

Összesen 886 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

Összesen 10635 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

Összesen 365 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    53.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    632.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    240 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    93.3 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    28 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    313 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    295 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 886 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    120.7 g

Zsír

  • Összesen
    640.5 g
  • Telített zsírsav
    180 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    269 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    156 g
  • Koleszterin
    1123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7592.9 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    224 mg
  • Kálcium
    1979 mg
  • Vas
    47 mg
  • Magnézium
    864 mg
  • Foszfor
    2883 mg
  • Nátrium
    1565 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    1119.3 g
  • Cukor
    751 mg
  • Élelmi rost
    49 mg

Víz

  • Összesen
    336.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3753 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    94 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    418 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    239 micro
  • Kolin:
    956 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3541 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    2544 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1656 micro
Összesen 10635 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    260 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    38.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    11.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 365 kcal

Elkészítés

Tésztához

  1. A tojásfehérjét 12 dkg cukorral habbá verjük.
  2. Közben a többi cukorral, a tejjel, az olajjal a tojássárgát kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a sütőporos, kakaóporos lisztet, és jól elkeverjük.
  3. Végül belekeverjük a fehérjehabot.
  4. 2 lapot sütünk belőle.
  5. A krémhez a pudingot a cukorral a tejben felfőzzük, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a kihabosított margarint. Ezzel összetöltjük a lapokat úgy, hogy a tetejét is vékonyan megkenjük.
  6. 5-6 órára a hűtőbe tesszük.
  7. A sütit felszeleteljük, majd egyenként az olvasztott csokiba mártjuk. Ha megdermedt a csoki, a fehér csokit felolvasztjuk, zacskóba öntjük, és kipöttyözzük vele a sütiket.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Főzés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 30 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 35×40

Tavaly készítettem a kislányom szülinapjára, ezt vittük az oviba, mert dominó a jele.

Nosalty stories

További receptek

Legegyszerűbb tiramisu

Mindenki imádja, mindenki ismeri: a tiramisu az olasz gasztronómia egyik hamisítatlan és örök szereplője. A sütésmentes desszert bármilyen alkalomra gyorsan elkészíthető, bár az ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...