r
Nosalty Logó

Diós kosárka 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Varga Tiborné
Diós kosárka 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére és közepébe

Összesen 1145 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére és közepébe

Összesen 9171 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére és közepébe

Összesen 372 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.5 g

Zsír

  • Összesen
    66.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    174 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    847.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    401 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.7 g
  • Cukor
    66 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    92.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    351 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    161 mg
  • Retinol - A vitamin:
    318 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    388 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    201 micro
Összesen 1145 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    164.4 g

Zsír

  • Összesen
    529.5 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    155 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    258 g
  • Koleszterin
    1391 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6782.5 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    315 mg
  • Kálcium
    1309 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    824 mg
  • Foszfor
    3209 mg
  • Nátrium
    1057 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    17 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    998 g
  • Cukor
    525 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    740.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2810 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    262 micro
  • K vitamin:
    252 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    758 micro
  • Kolin:
    1284 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2547 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    3103 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1604 micro
Összesen 9171 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    273.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.3 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    125 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 372 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére és közepébe

Elkészítés

A tésztához

  1. A hozzávalókból alaposan összegyúrjuk a tésztát, kibéleljük a kosárkákat.
  2. Megkenjük az aljukat egy kis baracklekvárral, aki szereti, tehet bele egy-egy szem meggyet is.
  3. Elkészítjük a tölteléket is: a tojásfehérjéket habnak felverjük, a diót, a porcukrot, a citrom levét összekeverjük, és óvatosan hozzáadjuk a habot.
  4. Kb. 3/4-ig töltjük a diós töltelékkel a kosárkákat.
  5. 160 fokon megsütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 263
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 40435
  • Feltöltés dátuma: 2010. január 13.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Diós kosárka 2.
Varga Tiborné 13 recept

Nagyon fini sütemény.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére és közepébe

Címlapról ajánljuk

További cikkek