Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Curry-s - joghurtos csirkenyárs

Curry-s - joghurtos csirkenyárs
Curry-s - joghurtos csirkenyárs
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csirkemell nagyon hajlamos a kiszáradása, de pácolással ezt megelőzhetjük, és finom szaftos marad a husink.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, és nagyobb kockákra vágjuk.
  2. A páchoz a joghurthoz adunk 1 ek curry port, egy csipet őrölt köményt és ízlés szerint fokhagymát. Alaposan elkeverjük, és a csirkemell darabokra öntjük. Egy éjszakára (de minimum 3-4 órára) hűtőbe tesszük.
  3. A nyársat felhasználás előtt kb. 1 órára hidegvízbe áztatjuk. A csirkemellkockákat egymás után a nyársra húzzuk, minden oldalát sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk olívaolajjal.
  4. Grillen vagy sütőben sütve készre sütjük, közben néha fordítva rajta egyet.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 283
elküldve: 2
receptkönyvben: 161
elkészítve: 3/8
Facebookon megjelent: -

szakács

A kis gasztronauta

Mióta szakács: 2011.11.24.
142 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

pácolt csirkenyárs, currys csirkenyárs, pácolt csirkemell nyárson sütve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

navid
navid Sun, 2016-05-15 21:53

Helló,

sütőben hány fokon és mennyi ideig (és milyen módozatban) kell sütni?

üdv

I.

361
csirkemell filé 100 dkg
joghurt 375 g
fokhagyma 1 gerezd
curry por 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek