Sárgabarackos lepény
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Vicikó
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 4% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
19g porcukor73 kcal
-
25g vaj179 kcal
-
34g tojás43 kcal
-
25g finomliszt91 kcal
-
6g pálinka14 kcal
-
5 kcal
-
63g sárgabarack28 kcal
Összesen
433
kcal
- 4% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
150g porcukor581 kcal
-
200g vaj1434 kcal
-
275g tojás346 kcal
-
200g finomliszt728 kcal
-
50g pálinka116 kcal
-
10g vaníliás cukor39 kcal
-
500g sárgabarack223 kcal
Összesen
3467
kcal
- 4% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 15% Zsír
-
10.8g porcukor42 kcal
-
14.4g vaj104 kcal
-
19.9g tojás25 kcal
-
14.4g finomliszt53 kcal
-
3.6g pálinka8 kcal
-
0.7g vaníliás cukor3 kcal
-
36.1g sárgabarack16 kcal
Összesen
251
kcal
- 4% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 7.4 g
Zsír
-
Összesen 23.6 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 166 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 223.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 34 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 107 mg
-
Nátrium 47 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 45.8 g
-
Cukor 26 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 84.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 275 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 25 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 27 micro
-
Kolin: 98 mg
-
Retinol - A vitamin: 216 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 675 micro
-
β-crypt 63 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 208 micro
Összesen
433
kcal
- 4% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 59.3 g
Zsír
-
Összesen 189 g
-
Telített zsírsav 109 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 57 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 1330 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1790.6 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 146 mg
-
Kálcium 276 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 124 mg
-
Foszfor 853 mg
-
Nátrium 376 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 366.2 g
-
Cukor 204 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 675.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2202 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 47 mg
-
D vitamin: 198 micro
-
K vitamin: 31 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 214 micro
-
Kolin: 782 mg
-
Retinol - A vitamin: 1729 micro
-
α-karotin 88 micro
-
β-karotin 5403 micro
-
β-crypt 505 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1667 micro
Összesen
3467
kcal
- 4% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.3 g
Zsír
-
Összesen 13.6 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 96 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 129.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 62 mg
-
Nátrium 27 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 26.4 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 48.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 159 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 125 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 390 micro
-
β-crypt 36 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 120 micro
Összesen
251
kcal
-
Legnézettebb receptje
Hozzávalók
-
150 g porcukor
-
5 db tojás
-
200 g finomliszt
-
1 csomag vaníliás cukor
-
500 g sárgabarack
Elkészítés
- A porcukrot habosra keverjük a vajjal, egyenként a tojások sárgájával. Utána felváltva a lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjét is óvatosan belekeverjük. Végül a pálinkát és a vaníliás cukrot is hozzáadjuk.
- A tésztát kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, és dúsan megrakjuk a félbe-, negyedbe vágott barackokkal.
- Előmelegített sütőbe tesszük, és szép aranysárgára sütjük.
- Miután kihűlt, vékonyan megszórhatjuk porcukorral.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 22x30
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 836
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 140825
- Feltöltés dátuma: 2011. július 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
Vicikó
251 recept
Egy finom, könnyű, friss süti. Nagyon szeretjük, szinte pillanatok alatt elfogy mindig. Sokat próbált recept. Nagy előnye, hogy nem csak az éppen termő friss gyümölcsökkel, hanem befőttekkel elkészítve is épp olyan finom.