Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csongrádi aprópecsenye

Csongrádi aprópecsenye
Csongrádi aprópecsenye
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Barátnőmnél kóstoltam meg először, és onnan kaptam rá, egyszerű, gyors kaja.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sovány sertéshúst előbb vékony szeletekre, majd csíkokra vágjuk.
  2. Olajon előbb a húst elősütjük, majd a felkockázott hagymát hozzáadjuk.
  3. Egy másik lábasban megforrósítjuk a maradék olajat, és a héjában főtt, meghámozott burgonyát karikára vágjuk, beleforgatjuk.
  4. Kissé lepirítjuk, megszórjuk vágott petrezselyemmel, összekeverjük a hagymás hússal, sózzuk, borsozzuk, és forrón tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 9 325
elküldve: 0
receptkönyvben: 78
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Malbe

Mióta szakács: 2012.01.04.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertésragu, petrezselymes sertésragu burgonyával, burgonyával kevert sertéshús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

420
sertéscomb 50 dkg
burgonya 70 dkg
vöröshagyma 2 db
napraforgó olaj 4 ek
petrezselyem 1 csokor
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint