Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokoládés-krémsajtos parfé

Csokoládés-krémsajtos parfé
Csokoládés-krémsajtos parfé
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem nagyon ízlik ez a csokis krémsajt, és parféban nagyon lágy, krémes állagú lesz!

Nem egy fogyókúrás, de kevés is elég belőle.:)

Ez a mennyiség kb egy 500 ml (fagyis) dobozba fért bele, de lehet külön formákban is fagyasztani.

hozzávalók / 4 adag

  • 1 doboz (125 g) csokoládés krémsajt
  • 10 dkg mascarpone
  • 3 dl habtejszínhabbá verve
  • 12 tk rum/ likőr (elhagyható)

Tetejére:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csokis kémsajtot összekeverjük a mascarponéval, ízesítjük rummal, majd a felvert tejszínhabbal is összeforgatjuk.
  2. Mélyhűtőben kihűtjük.
  3. Tálalás előtt kb 10 perccel kivesszük.
  4. A reszelt csokoládéval díszíthetjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 201
elküldve: 2
receptkönyvben: 126
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Epercsók

Mióta szakács: 2010.10.18.
94 recept

receptjellemzők

konyha: francia
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
maradék ételből: maradék tejtermékből
szezon: nyár
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: parfé
hasonló kategóriák: fagyitorta, sorbet, fagyikehely, házi fagyi, vaníliafagyi, karamellfagyi, gyümölcsfagyi

egyéb elnevezések

milkás-krémsajtos parfé, cheescake fagylalt, csokis parfé, milkás fagylalt, mascarponés parfé, milkás parfé, rumos-csokis parfé, krémsajtos fagylalt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!