Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokoládés-krémsajtos parfé

Csokoládés-krémsajtos parfé
Csokoládés-krémsajtos parfé
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem nagyon ízlik ez a csokis krémsajt, és parféban nagyon lágy, krémes állagú lesz!

Nem egy fogyókúrás, de kevés is elég belőle.:)

Ez a mennyiség kb egy 500 ml (fagyis) dobozba fért bele, de lehet külön formákban is fagyasztani.

hozzávalók / 4 adag

Parfé

Tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csokis kémsajtot összekeverjük a mascarponével, ízesítjük rummal, majd a felvert tejszínhabbal is összeforgatjuk.
  2. Mélyhűtőben kihűtjük.
  3. Tálalás előtt kb 10 perccel kivesszük.
  4. A reszelt csokoládéval díszíthetjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 216
elküldve: 2
receptkönyvben: 126
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Epercsók

Mióta szakács: 2010.10.18.
94 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: fagyi
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: parfé
hasonló kategóriák: házi fagyi, fagyikehely, gyümölcsfagyi, vaníliafagyi, sorbet, fagyitorta, karamellfagyi

egyéb elnevezések

milkás-krémsajtos parfé, cheescake fagylalt, csokis parfé, milkás fagylalt, mascarponés parfé, milkás parfé, rumos-csokis parfé, krémsajtos fagylalt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

487
krémsajt 12.5 dkg
mascarpone 10 dkg
habtejszín 300 ml
rum 12 teáskanál
étcsokoládé 50 g