Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés-cukkinis fettuccini

Csirkés-cukkinis fettuccini
Csirkés-cukkinis fettuccini
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs különös story. Imádom a tésztát és igyekszem új változatokat kitalálni.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Gyors és finom vacsora.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apró kockára vágott csirkemellet egy kevés olajon fehéredésig pirítjuk, hozzáadjuk a vöröshagyma krémet (kb. 1 tk.), az összezúzott fokhagymát és egy kevés sót, borsot és a fűszerkeveréket. Ráöntjük a hámozott paradicsom konzervet és 15 percig ebben pároljuk.
  2. A tészta vizet feltesszük főni. A negyed karikára vágott cukkinit, a falatnyi kolbászkarikákat és a passzírozott paradicsomot is az ételhez adjuk, majd további 10 percig főzzük a ragut.
  3. A megfőtt tésztát leszűrjük, a szószhoz keverjük a krémsajtot vagy tömlős sajtot, és tálalunk.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 102
elküldve: 2
receptkönyvben: 95
elkészítve: 2/7
Facebookon megjelent: -

szakács

uutakacs

Mióta szakács: 2012.02.03.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

cukkinis-húsos tészta, csirkés-paradicsomos tészta, cukkinis-csirkés tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

507
hosszúmetélt 50 dkg
csirkemell filé 35 dkg
cukkini 30 dkg
kolbász 5 dkg
konzerv paradicsom 40 dkg
passzírozott paradicsom 40 dkg
krémsajt 10 dkg
fokhagyma 1 gerezd
vöröshagyma 0.5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek