Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés borsópörkölt

Csirkés borsópörkölt
Csirkés borsópörkölt
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Borsópörköltet terveztem készíteni, csak gondoltam, kicsit újítok rajta, és így lett húsos verzió. Szerintem nagyon finom. Savanyúsággal vagy kompóttal tálalva biztos, hogy ízleni fog mindenkinek. Jó étvágyat hozzá! 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megpirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk az ételízesítőt, a kockára vágott csirkemellet és a combokat. A húsokat fehéredésig pirítjuk. 
  2. Hozzáadjuk az apróra vágott tv paprikát és fokhagymát, valamint a petrezselyemzöldet. Felöntjük pici vízzel.
  3. Amikor a paprika már jó puha, akkor lehúzzuk, fűszerezzük.
  4. Hozzáadjuk a paprikakrémet, a borsót, és felöntjük, hogy ellepje.
  5. Puhára főzzük. 
  6. A végén rizzsel vagy tésztával tálaljuk. 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 757
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Konyhatündérke

Mióta szakács: 2012.06.13.
24 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: pörkölt
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szlovák
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldborsós csirkepörkölt, borsós csirkepörkölt, csirkepörkölt zöldborsóval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

435
csirkecomb 150 g
csirkemell filé 150 g
zöldborsó 250 g
vöröshagyma 2 közepes db
petrezselyem 1 csokor
olívaolaj 3 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
ételízesítő 1 ek
fekete bors 2 teáskanál
tv paprika 2 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
paprikakrém 2 teáskanál