Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell pórés-tejszínes mártással

Csirkemell pórés-tejszínes mártással
Csirkemell pórés-tejszínes mártással
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors és nagyon finom ebéd vagy vacsora rohanós hétköznapokra. Tálaljuk rizzsel vagy tésztával.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, szárazra itatjuk, majd kockákra vágjuk. A pórét megtisztítjuk, mossuk, gyűrűkre vágjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a húst, és magas hőmérsékleten kb. 5 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a pórét, és közepes hőmérsékleten további kb. 3-4 percig dinszteljük.
  3. Felöntjük a borral, sóval, borssal ízesítjük, felfőzzük, magas hőmérsékleten kb. 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a tejszínt, és kb. 5 percig tovább főzzük, míg a mártás besűrűsödik. Sóval, borssal ízesítjük, és hozzákeverjük a petrezselymet.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 172
elküldve: 2
receptkönyvben: 130
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1954 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

póréhagymás csirke

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Fri, 2017-09-15 18:49

Fenomenális, piramidális.....már a csapból is Glaser folyik lassan......talán Nosalty közeli????!!!!!!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Sun, 2017-09-10 08:15

Ez is kiemelve a Facebookon! Ez, igen! :)))
Csak elfelejtették ideírni, ugye, Nosalty?!
Tegnap, 2017. szeptember 9., 19 óra - kiemelve!!!

509
csirkemell filé 350 g
póréhagyma 0.5 db
napraforgó olaj 1 ek
fehérbor 100 ml
habtejszín 150 ml
petrezselyem 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint