Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell pikáns szószban

Csirkemell pikáns szószban
Csirkemell pikáns szószban
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy japán szakácskönyvben találtam ezt a különleges "pörköltet". Nagyon finom, egyedi ízhatás, tényleg érdemes kipróbálni. Egyszerű, de nagyszerű...

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Petrezselyemmel díszítsük, tálalhatjuk rizzsel, burgonyával.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemell filét és paradicsomot felkockázzuk, a hagymát apróbb kockákra vágjuk. Az olajat serpenyőben kicsit felhevítjük, majd a hagymát megfuttatjuk rajta.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, ha egy kicsit kifehéredett, belekeverjük a paradicsomot, megborsozzuk, és kb. 5 percig fedő alatt pároljuk.
  3. Ezután hozzáadjuk a leveskockát, felöntjük a narancslével, majd 10 percig tovább pároljuk fedő alatt.
  4. Ha egy kicsit besűrűsödött, hozzáadjuk a vajat, átkeverjük, hogy elolvadjon, és már kész is.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 259
elküldve: 0
receptkönyvben: 92
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: japán
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Csirkemell finom pikáns szószban, pikáns csirke, csirkemell pörkölt, finom pörkölt

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nihonka
Nihonka / Nihonka Sat, 2018-01-27 08:27

Szia Kispé82!

Bocsi a késői válaszért, igen, az is jó.

Üdvözlettel: Nihonka

308
csirkemell filé 30 dkg
paradicsom 2 közepes db
vöröshagyma 1 kis fej
olívaolaj 1 ek
bors 0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
narancslé 4 evőkanál
vaj 1 ek