Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Japán mogyorós csirke

Japán mogyorós csirke
Japán mogyorós csirke
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Barátnőm recepteskönyvében találtam, némi módosítással készítettem el.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellett mossuk meg, majd vágjuk fel csíkokra, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  2. A hagymát karikázzuk fel, és pirítsuk üvegesre, majd tegyük rá a felvágott csirkemellet, és pirítsuk meg.
  3. Öntsük rá a szójaszószt, és 20 percig takarék lángon főzzük puhára a csirkemellet.
  4. Miután megfőtt a hús, szedjük ki egy tálba, és az alaplébe tegyük bele a narancslekvárt és a keményítőt, majd főzzük sűrűre. Ha kicsit kesernyés volna az íze a narancsdzsemtől, tehetünk bele egy ek. cukrot.
  5. A szósz elkészülte után tegyük vissza a húst, és melegítsük össze.
  6. Pirítsuk meg a felaprított mogyorót, és szórjuk az elkészült étel tetejére. Rizzsel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 016
elküldve: 8
receptkönyvben: 193
elkészítve: 11/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Sisi

Mióta szakács: 2010.07.10.
4 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: japán
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

japán narancsos csirke, csirkemell pörkölt mogyoróval, szószos hagymás csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

321
csirkemell filé 1 db
földimogyoró 10 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
szójaszósz 50 ml
narancsdzsem 2 ek
étkezési keményítő 2 evőkanál
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek