r
Nosalty Logó

Csirkefalatok szilvamártással

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Csirkefalatok szilvamártással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 550 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2201 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 185 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    662.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    328 mg
  • Nátrium
    227 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    101.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 550 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.1 g

Zsír

  • Összesen
    54.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2651 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    1311 mg
  • Nátrium
    908 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    275.7 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    405.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    623 micro
  • Kolin:
    412 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 2201 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    221.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    4 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 185 Kcal

Elkészítés

  1. Egy kis tálban összekeverünk 2 evőkanál olajat, 4 evőkanál aszaltszilvás mártást, és az apróra vágott fokhagymát.
  2. Hozzáadjuk az ujjnyi vastag kockákra vágott húst, és 5-10 percre lefedve állni hagyjuk.
  3. Majd egy serpenyőben 3-4 evőkanál forró olajon megsütjük egészen addig, amíg a mártás rápirul a húsra.
  4. Hozzáadjuk a maradék mártást és lassú tűzön 8-10 percig összeforraljuk.
  5. Ázsiai aromás Basmati rizzsel tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 26910
  • Feltöltés dátuma: 2009. március 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A maláj konyhát az indiai, a kínai és az arab konyha befolyásolta. A konyha különleges jellegét a ’nedves fűszerek’ (fokhagyma, gyömbér, friss kurkuma-gyökér) és a száraz fűszerek (chili, citromfű, koriander) gyakori használata adja.

Címlapról ajánljuk

További cikkek