Maláj aszaltszilva mártás

Maláj aszaltszilva mártás

Leírás

A boltokban kapható maláj aszaltszilvás mártás, összetevői alapján (víz, aszalt szilva (8%), cukor, módosított kukoricakemenyítő, alma, hagyma, szójaszosz (víz, szójabab, búza, só), só, színezék (karamell), ecet, fokhagyma, élesztőkivonat, étkezesi sav (tejsav), gyömbér (0.1 %), fűszerek (chili, 0.07%)) nem tartalmaz túl sok oda nem illő dolgot, de ahogy a neve is mondja csak szilvás mártás. Készítsük el inkább saját, házi szilvamártásunkat.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben a csomagoláson megadott időpontig eláll.

3 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

A friss zöldfűszerekkel való főzés 4 szabálya

Fűszerek nélkül elég unalmas lenne a főzés, ezt szerintem senki nem tagadja. A szárított ízesítők mellett pedig a friss növények az igazi nagyágyúk a konyhában. Ugyan tárolásuk kissé macerás, de minden törődést meghálálnak fantasztikus aromájukkal, ha megfelelően bánunk velük.

Lakos Benedek

További cikkek