r
Nosalty Logó

Csirke stifado

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Csirke stifado
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 345 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 686 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 64 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    916.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    389 mg
  • Nátrium
    298 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    386.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    146 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    679 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7791 micro
  • Lut-zea
    257 micro
Összesen 345 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.6 g

Zsír

  • Összesen
    25.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    219 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1833.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    156 mg
  • Foszfor
    778 mg
  • Nátrium
    596 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.3 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    772.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    291 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    1358 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    15582 micro
  • Lut-zea
    514 micro
Összesen 686 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    172.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1470 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 64 kcal

Elkészítés

  1. A kétféle hagymát megtisztítjuk, a hagymát durvára, a fokhagymát apróra vágjuk. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd kb. 2 cm-es kockákra vágjuk.
  2. Egy serpenyőben 1 ek olajat felforrósítjuk, rászórjuk a húst, és magas hőmérsékleten kb. 4 perc alatt körbe aranybarnára sütjük. A hőmérsékletet csökkentjük, rászórjuk a kétféle hagymát, és további 4 percig sütjük, majd hozzákeverjük a sűrített paradicsomot.
  3. Felöntjük a paradicsommal és a levessel. Felfőzzük, hozzáadjuk az ecetet, cukrot, rozmaringot és a babérlevelet, lefedve kb. 20 percig főzzük, majd a fedelet levesszük és további 15 percig főzzük.
  4. Sóval, borssal fűszerezzük és a maradék 1 ek olajat hozzákeverjük. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5219
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy egyszerű és finom étel. Tálaljuk friss lepénykenyérrel vagy kritharaki tésztával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...