Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicseriborsós piláf

Csicseriborsós piláf
Csicseriborsós piláf
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem az egytálételeket, ez a piláf is ilyen. Teljesen húsmentes verzióban egytálételként vagy sültekhez köretként is elkészíthető.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Idényzöldségekkel bármikor felturbózható. Laktató fogás lesz belőle.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felkockázzuk a lila hagymát, és apróra vágjuk a fokhagymát, amit a zsiradékon üvegesre párolunk.
  2. Mehet hozzá a darabolt paradicsom.
  3. Amikor összerottyantak, hozzáöntjük az előző este beáztatott csicseriborsót vagy csicseri konzervet.
  4. A rizst külön szoktam főzni, mert akkor nem lesz tapicskolós, így ha az is megfőtt, összeforgatjuk az egészet.
  5. Első rottyanásig főzzük, majd melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 596
elküldve: 0
receptkönyvben: 69
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

nikicsi

Mióta szakács: 2017.05.18.
1 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csicseris rizs

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nagyné gizike
nagyné gizike Tue, 2017-05-23 12:28

Kedves Nikicsi szakacs meg főztem a csicseriborsott nagyon finom lett izlett a csaladnak.kőszőnöm szépen a receptekett máskor is varok hasonlo izletes receptekett űdv gizike

732
csicseriborsó konzerv 300 g
paradicsom 2 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
libazsír 2 ek
rizs 2 bögre
zöldfűszer 0 ízlés szerint
víz 1 l