Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cigánypecsenye István mestertől

Cigánypecsenye István mestertől
Cigánypecsenye István mestertől
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régi kedvenc, vasárnapi ebédrevaló.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, átdörzsöljük a fokhagymával.
  2. A többi hozzávalót egy kis tálban összekeverjük, majd a kapott szósszal bekenjük a húst. Egy éjszakára a hűtőbe helyezzük.
  3. A szalonnából szeleteket vágunk, és kakastaréjszerűen bevagdossuk. Egy serpenyőben kisütjük.
  4. A húst oldalanként 4-5 percig sütjük. A szalonnataréjjal tálaljuk.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 23
össznézettség: 29 617
elküldve: 1
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
receptverseny: Somat húsvéti receptverseny
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéstarja fűszeresen, cigánypecsenye

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

839
sertéstarja 1 kg
kolozsvári szalonna 30 dkg
mustár 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
fűszerpaprika 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
őrölt fűszerkömény 1 teáskanál