Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis bab 2.

Chilis bab 2.
Chilis bab 2.
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tipikusan olyan ételnek tartom, ami "ronda", de finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Salátával, rizzsel, spagettivel is tálalható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajban megpároljuk a hagymát és a kockákra vágott zöldpaprikát. Mikor pirulni kezd, hozzátesszük a húst és fedõ nélkül addig pároljuk, míg teljesen megbarnul.
  2. Ekkor ráöntünk 1,5 dl forró vizet, hozzátesszük a pirospaprikát, a felszeletelt paradicsomot, 2 ek hideg vizet, sót, cukrot és a szétnyomott fokhagymát.
  3. Lefedve pároljuk fél órán át, majd fedõ nélkül 15 percig.
  4. Végül hozzáadjuk a fõtt babot és összeforraljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 64 381
elküldve: 1
receptkönyvben: 296
elkészítve: 6/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Kócs Judit

Mióta szakács: 2009.10.06.
24 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
konyha: mexikói
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

chili con carne

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sancho
Sancho Wed, 2011-09-07 12:26

Nagyon finom, nálunk is családi kedvenc. Tequilat hozzá, meg ropogós, barnakenyeret!

636
vörösbab 50 dkg
darált marhahús 40 dkg
napraforgó olaj 2 ek
vöröshagyma 2 közepes fej
zöldpaprika 1 közepes db
paradicsom 4 kis db
csípős fűszerpaprika 2 kk
cukor 0.5 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint