r
Nosalty Logó

Tepsiben sült chilis bab

NS
Tepsiben sült chilis bab
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1408
Kalória
81.9g
Fehérje
197.9g
Szénhidrát
34.8g
Zsír
152.4g
Víz
123g
Koleszterin
34.8g
Élelmi rost
13g
Cukor
  • 18% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1408 kcal
  • 18% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2816 kcal
  • 18% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 295 kcal
  • 18% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.9 g

Zsír

  • Összesen
    34.8 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3290.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    834 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    377 mg
  • Foszfor
    1403 mg
  • Nátrium
    578 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    197.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

Víz

  • Összesen
    152.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    324 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1026 micro
  • Kolin:
    182 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    115 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    658 micro
Összesen 1408 kcal
  • 18% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    163.8 g

Zsír

  • Összesen
    69.6 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6581.9 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    1668 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    754 mg
  • Foszfor
    2806 mg
  • Nátrium
    1155 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    395.7 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    70 mg

Víz

  • Összesen
    304.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    648 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2052 micro
  • Kolin:
    363 mg
  • Retinol - A vitamin:
    626 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    230 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1315 micro
Összesen 2816 kcal
  • 18% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    689.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    175 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    294 mg
  • Nátrium
    121 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    41.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    32 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    215 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 295 kcal

Elkészítés

  1. Főzzük meg a tésztát olajos, sós vízben.
  2. Megmelegítjük meg a konzerv babot és a kukoricát
  3. Egy sütőformába beletesszük a tésztát, reszelünk rá sajtot.
  4. Utána ráöntjük a meleg konzerv babot és a kukoricát, majd a tetejére még egy kevés sajtot reszelünk.
  5. Betesszük a sütőbe annyi időre, hogy megolvadjon a sajt, és máris kész.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 10 p
  • Sütés hőfoka: 150 °C

Ez egy iszonyú könnyen elkészíthető vacsora.

További receptek

Brassói szűzpecsenye

A brassói aprópecsenye egy fantasztikus magyaros fogás, amiből vétek lenne kispórolni az étel lelkét, a fokhagymát. Szaftosabban vagy kissé szárazon is egyformán nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek