Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklachips

Céklachips
Céklachips
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egészséges, zsírszegény ropogtatnivaló a hagyományos burgonyaszirom helyett.

hozzávalók / 2 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hámozzuk meg a céklát, és szeleteljük fel egyenletes vastagságúra. Nem érdemes hajszálvékonyra szeletelni, mert nem sülni fog, hanem égni.
  2. Öntsünk rá olívaolajat, és fűszerezzük sóval, borssal. Kísérletező kedvűek használhatnak zöldfűszereket is.
  3. 160°C-on 25-30 perc alatt megsütjük. Inkább szárítjuk, mint sütjük. Ha nagyon puhák még, 5-10 perccel süssük tovább.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 5 267
elküldve: 1
receptkönyvben: 73
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

picurkaandi

Mióta szakács: 2019.01.06.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

céklacsipsz

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

90
cékla 2 közepes db
olívaolaj 1 teáskanál
1 kávéskanál
bors 0.5 kávéskanál