Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Camembert sajtos-almás-diós melegszendvics

Camembert sajtos-almás-diós melegszendvics
Camembert sajtos-almás-diós melegszendvics
13 perc / előkészület: 5 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Íme egy nem megszokott szendvics változat, az unalmas hétköznapokra. Ajánlom reggelire vagy vacsorára nagy szeretettel!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ha nem tudunk venni rozskenyeret, akkor a magvas barna kenyér is jó helyette.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyereket gyorsan megpirítjuk a kenyérpirítóban.
  2. Az almát (aki szereti, lehet héjastól) a nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük.
  3. A sajtot vékonyan felszeleteljük. A diót durvára vágjuk. Ezután egy perc alatt összeállítjuk a szendvicsünket: a pirítósra vastagon reszelt almát teszünk, szépen elosztjuk a kenyereken.
  4. Az alma tetejére helyezzük a sajtszeleteket. Pár csepp balzsamecettel meglocsoljuk. A végén megszórjuk a dióval.
  5. Néhány percre a 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, hogy a dió picit ropogós legyen a tetején!
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 215
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvia Gasztro Angyal

Mióta szakács: 2014.04.21.
114 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

melegszendvics, almás-camembert sajtos diós melegszendvics, reszelt almás melegszendvics camembert sajttal és dióval

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

810
rozskenyér 40 dkg
alma 1 nagy db
dió 3 dkg
camembert sajt 90 g
balzsamecet 2 teáskanál