Nosalty Logó

Camembert Toast kétféle áfonyalekvárral

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NdeeDeville
Ezen a képen: Camembert Toast kétféle áfonyalekvárral
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 396 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1577 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 286 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    17 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1357.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    300 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    727 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.4 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    151 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    150 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 396 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.1 g

Zsír

  • Összesen
    68 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5428.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    1198 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    1101 mg
  • Nátrium
    2907 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    173.6 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    228.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    603 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    306 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    600 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 1577 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    987 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    218 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    200 mg
  • Nátrium
    528 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 286 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A toast szeleteket kenyérpirítóban enyhén előpirítjuk (épp csak, hogy száraz legyen a felülete). Én teljes kiörlésű toast kenyeret használok.
  2. A szeleteket megkenyjük áfonyadzsemmel.
  3. Minden toastra ráhelyezünk fél cm vastag natúr camembert-szeletet.
  4. 200 °C-on addig sütjük, míg a sajt enyhén megbarnul és a közepe folyóssá válik.
  5. Amikor kivettük a sütőből, rögtön ráhalmozunk apró kupacokat vörösáfonyadzsemből, és melegen fogyasztjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sűtés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 586
  • Feltöltés dátuma: 2020. november 09.

Ajánló

Tokaji Cuvée kísérje (félédes)

Receptjellemzők

Receptkategóriák

NdeeDeville 22 recept

Ez egy igazi gyors vacsora (esetleg reggeli) édesszájúaknak. Ha vacsorára fogyasztjuk, kiválóan harmonizál vele egy tokaji cuvée (olyan ízeket fog előcsalni a borból, amiket előtte nem is éreztél benne). Mi nagyon szeretjük, bár kétségtelen, hogy inkább a felnőttek rajonganak érte, a gyerekek ritkán értékelik a camembert-t különlegességét ;-)

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!