Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bundás alma Katrin konyhájából

Bundás alma Katrin konyhájából
Bundás alma Katrin konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha édességre vágyunk, de nincs időn süteményt sütni, akkor ajánlatos ezt a bundás almát elkészíteni, mert aránylag hamar elkészül, s nem drága. 

hozzávalók / 3 adag

Palacsintatészta

Továbbá

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A palacsintatészta hozzávalóit összekeverjük.
  2. Az almákat meghámozzuk, majd a magházát kivájjuk, s kidobjuk. Kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk. Az almakarikákat belemártjuk a lisztbe, majd a palacsintatésztába, s utána megsütjük a forró olajban.
  3. Egy nagyobb tányérra rakunk kettéhajtott konyhai papírtörlőt, erre rárakjuk a megsült almákat, hogy feligya az olajat.
  4. Utána pedig átrakjuk egy másik tányérra a megsült almaszeleteket, s megszórjuk a porcukor és a fahéj keverékével.
  5. Már melegen tálalható.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 1 923
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Katrin

Mióta szakács: 2015.05.22.
120 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 3 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bundázott alma

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

567
finomliszt 10 dkg
tojás 1 db
tej 1 dl
cukor 2 teáskanál
ásványvíz 0.5 dl
alma 2 közepes db
finomliszt 5 dkg
napraforgó olaj 1 dl
porcukor 2 ek
fahéj 1 kávéskanál