Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brokkolisaláta Glaser konyhájából

Brokkolisaláta Glaser konyhájából
Brokkolisaláta Glaser konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű, nagyon finom, üdítő saláta nem csak nyári napokra.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brokkolirózsákat fövő sós vízben kb. 5 percig főzzük. Szűrőbe öntjük, hideg vízzel lemossuk, hagyjuk szűrődni.
  2. A hagymát meghámozzuk, kockákra vágjuk, a paradicsomot kockákra vágjuk. A brokkolival együtt egy edénybe tesszük.
  3. A citromlevet sóval és borssal ízesítjük, hozzákavarjuk az olajat. A petrezselymet a dresszinghez kavarjuk. A salátára öntjük, és elkavarjuk.
  4. A fetát kockákra, a tojást négybe vágjuk. A tojást a salátára helyezzük, megszórjuk a fetával, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 046
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

fetás brokkolis saláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

391
brokkoli 200 g
lila hagyma 0.5 közepes db
paradicsom 100 g
feta sajt 30 g
főtt tojás 1 db
petrezselyem 1 ek
citromlé 1 ek
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint