r
Nosalty Logó

Borsós sertésragu

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Alexandra
Borsós sertésragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1025 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 4100 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 208 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    68.3 g

Zsír

  • Összesen
    75.7 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1303.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    764 mg
  • Nátrium
    249 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    327.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    270 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    252 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    282 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1550 micro
Összesen 1025 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    273.3 g

Zsír

  • Összesen
    302.9 g
  • Telített zsírsav
    107 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    134 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    1099 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5212.5 g
  • Cink
    44 mg
  • Szelén
    388 mg
  • Kálcium
    335 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    370 mg
  • Foszfor
    3055 mg
  • Nátrium
    997 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1310.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    123 mg
  • D vitamin:
    1081 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    12 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    63 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    269 micro
  • Kolin:
    1007 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    1127 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6199 micro
Összesen 4100 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    264.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    315 micro
Összesen 208 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsíron megfonnyasztjuk a kockákra vágott hagymát.
  2. Beletesszük a csíkokra vágott lapockát. Fehéredésig pirítjuk, majd ízesitjük sóval, borssal.
  3. Beletesszük a borsót, felöntjük egy kis vízzel, és puhára főzzük. Mielőtt lehúznánk a tűzről, teszünk még bele 2 kk tejfölt is!
  4. Ha kész, tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
  • Elkészítettem: 9 alkalommal
  • Receptkönyvben: 164
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 19227
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Borsós sertésragu
Alexandra 42 recept

Mamámtól tanultam ezt a receptet!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek