Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsós sertésragu

Borsós sertésragu
Borsós sertésragu
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mamámtól tanultam ezt a receptet!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsíron megfonnyasztjuk a kockákra vágott hagymát.
  2. Beletesszük a csíkokra vágott lapockát. Fehéredésig pirítjuk, majd ízesitjük sóval, borssal. 
  3. Beletesszük a borsót, felöntjük egy kis vízzel, és puhára főzzük. Mielőtt lehúznánk a tűzről, teszünk még bele 2 kk  tejfölt is!
  4. Ha kész, tésztával vagy rizzsel tálaljuk.

  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 078
elküldve: 3
receptkönyvben: 299
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Alexandra

Mióta szakács: 2010.10.25.
42 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldborsós sertésragu, tejfölös-borsós ragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1025
sertéslapocka 1.5 kg
vöröshagyma 2 közepes fej
sertészsír 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zöldborsó 25 dkg
tejföl 0.5 ek