Nosalty Logó

Borban párolt nyúl

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Borban párolt nyúl
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 643 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 643 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 78 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    43.7 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1699.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    554 mg
  • Nátrium
    861 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    458 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1207 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    11895 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    472 micro
Összesen 643 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    43.7 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1699.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    554 mg
  • Nátrium
    861 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    458 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1207 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    11895 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    472 micro
Összesen 643 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    205.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    104 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    599 micro
  • β-karotin
    1440 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 78 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, hideg vízben kiáztatjuk belőle a keményítőt.
  2. Az olajon a megszárított krumpliszeleteket félig átsütjük, majd kiszedjük, és félretesszük.
  3. A feldarabolt combot a forró olajba tesszük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, rozmaringot, borókabogyót.
  4. Ha a hús külseje elkezd pirulni, hozzáadjuk a kis kockákra szelt répát és zellert, tovább pirítjuk, míg a zöldségek félpuhák nem lesznek. Ekkor felöntjük fehérborral, aminek az alkoholtartalmát elforraljuk.
  5. Ekkor visszatesszük a serpenyőbe a félig átsült krumpliszeleteket, és ráöntjük a húslevest is.
  6. Lassan forralva addig főzzük, míg minden megpuhul (addigra a lé nagy része elforr).
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 5854
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 10.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Évi néni 1830 recept

Reggel a TV-ben láttam ezt a receptet Alessandro Arenatól. Igaz, ő nyúlgerincből készítette, de akkorra már megvásároltam a zsenge combokat, amit a fiam rendelt. Csak akkor tudunk nyulat enni, ha férjem nincs itthon, mert ő nem eszi meg a nyulat. Szeretem ezt a szakácsot, mert pillanatok alatt készíti el a jobbnál jobb olasz recepteket.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek