Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bolognai spagetti Adél konyhájából

Bolognai spagetti Adél konyhájából
Bolognai spagetti Adél konyhájából
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Örök kedvenc!

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Ha a családnak főzünk keverjük össze a szószt a tésztával, így több adag lesz belőle.
Ha a tálalásra fektetjük a hangsúlyt, akkor tegyünk tésztát a tányér közepére, és merjünk a szószból a tészta tetejére.
A tészta közepébe 2 szál snidlinget állítsunk díszítésképpen. A tányér szélét szórjuk meg pirospaprikával.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst megpároljuk, közben fűszerezzük ízlés szerint (só, bors). Eközben a tésztát feltesszük főzni. (Ha rakunk egy kis olajat a vízbe, amiben a tészta fő, akkor nem ragad össze.)
  2. Hozzáöntünk egy pohár vizet a darált húshoz, utána belerakjuk az alapport. Pár evőkanál tejfölt kanalazunk hozzá (ez elnyomja az alappor erős ízét). Aki édeskésen szereti, adhat hozzá ketchupot is.
  3. A megfőtt tésztát leszűrjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 761
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Monos Adél

Mióta szakács: 2014.02.03.
2 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bolognai, paradicsomos spagetti, bolognai spagetti alapporból

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

539
darált pulykahús 500 g
bolognai alap 1 csomag
tejföl 3 ek
spagetti tészta 500 g
ketchup 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 2 dl