r
Nosalty Logó

Bögrés halas pie

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Bögrés halas pie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 801 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4803 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 151 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.8 g

Zsír

  • Összesen
    51.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    331 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2645 g
  • Cink
    91 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    762 mg
  • Vas
    71 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    789 mg
  • Nátrium
    788 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    451 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    146 mg
  • D vitamin:
    160 micro
  • K vitamin:
    137 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    41 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    187 mg
  • Retinol - A vitamin:
    294 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    1697 micro
  • β-crypt
    316 micro
  • Likopin
    858 micro
  • Lut-zea
    912 micro
Összesen 801 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    292.7 g

Zsír

  • Összesen
    310.6 g
  • Telített zsírsav
    135 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    110 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    1984 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15870 g
  • Cink
    544 mg
  • Szelén
    378 mg
  • Kálcium
    4569 mg
  • Vas
    425 mg
  • Magnézium
    451 mg
  • Foszfor
    4735 mg
  • Nátrium
    4729 mg
  • Réz
    22 mg
  • Mangán
    19 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    195.1 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1806.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2707 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    41 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    878 mg
  • D vitamin:
    962 micro
  • K vitamin:
    821 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    52 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    244 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    683 micro
  • Kolin:
    1124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1766 micro
  • α-karotin
    357 micro
  • β-karotin
    10180 micro
  • β-crypt
    1896 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    5475 micro
Összesen 4803 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    507 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    325 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    164 micro
  • Lut-zea
    175 micro
Összesen 151 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagyobb tálba szétnyomkodjuk a halat.
  2. Kockára vágjuk a paprikákat, a hagymát, a paradicsomot, a petrezselymet, a szalonnát, és a halhoz adjuk.
  3. Kockára vágjuk a sajtot, beleöntjük a túrót.
  4. A tojásokat egy tányérba elhabarjuk, ezt is a halra öntjük, végül a lisztet és a tejet.
  5. Összekeverjük, és egy kivajazott tortaformába öntjük.
  6. Előmelegített sütőben kb. 50-60 percig sütjük 170 fokon.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2091
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 10.

Ajánló

Nagyon ügyes és gyorsan elkészíthető étel. Finom zaftos, és a férjemnek kimondottan ízlett, bevallom, nekem is! A fiam reakciójára még várni kell. Frissen nehéz szép szelteket vágni belőle, de nem bírtunk tovább várni!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Bögrés halas pie
helena26 458 recept

Találtam egy nagyon ügyes és gyorsan elkészíthető bögrés receptet, amit a saját szánk ízéhez alakítottam. Volt ott egy darab sajt, lereszeltem, camembert sajt, amit belesuttyantottam kockára vágva, túrót, ami szintén ott lapult, és féltem, hogy megromlik, gyorsan fel kellett használnom. Ez olyan mindent bele recept, így mindig más ízű lesz.. Nagy sikere lett, amin meglepődtem, mert a halkonzervet nem ették meg, ha igen, nagyon ritkán. Elhatároztam, hogy hamarosan újra sütöm, de már nem hallal, hanem darált hússal.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ifjú magyar szakácstehetség aratott nagy sikert Párizsban

Óriási sikert aratott a magyar csapat a nívós nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Párizsban megrendezett Chaine des Rotisseurs gasztronómiai világszervezet Ifjúsági Szakács Világbajnokságán. Szeptember 25-én a Novák Iván, Kovács Lázár (Lázár Chef) és Barka Áron vezette csapat lenyűgöző teljesítményt ért el a megmérettetésben.

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.