Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bográcsos patisszonos lecsó

Bográcsos patisszonos lecsó
Bográcsos patisszonos lecsó
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, laktató étel, amit bármikor elkészíthetünk (patisszon nélkül is), és mindenki szereti! 

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát apró kockákra vágjuk, lassú tűzön zsírjára pirítjuk, belerakjuk a felkarikázott kolbászt, aminek szintén kisütjük a zsírját. Mikor a szalonna és a kolbász megsült, akkor hozzáadjuk a hagymát, melyet megdinsztelünk. 
  2. Belehelyezzük a kockákra vágott paprikát. Miután félig megfőtt, hozzáadjuk a patisszont, a fokhagymát és a  hámozott paradicsomot. Sóval, borssal, köménymaggal ízesítjük, majd a legvégén pirospaprikával, ha szükséges (én nem használtam, mert a kolbász elég csípős volt).
  3. Cipóban ízlésesen tálaljuk.:)
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 252
elküldve: 4
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Babócka

Mióta szakács: 2013.07.20.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: bográcsos
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

kolbászos lecsó, lecsó patisszonnal, lecsó bográcsban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

470
füstölt szalonna 15 dkg
csípős kolbász 30 dkg
vöröshagyma 4 közepes db
tv paprika 1 kg
patisszon 1 db
fokhagyma 2 gerezd
paradicsom 60 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
köménymag 1 kávéskanál