Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Birsalmás garnélanyársak

Birsalmás garnélanyársak
Birsalmás garnélanyársak
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az üdítő küllemű tál garnélanyársakkal, friss zöldsalátával és egy különleges, birsalmás Tokaj Dressinggel készült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajból és egy evőkanál birsalmás dresszingből pácot készítünk. Sózzuk, hozzáreszeljük a fokhagymás és chilivel ízesítjük.
  2. Meghámozzuk a birsalmát, majd nagyobb kockákra felvágjuk. A megtisztított rákokat és a birsalmakockákat nyársra húzzuk, meglocsoljuk a páccal és fél órát állni hagyjuk.
  3. Grillserpenyőben némi olajat hevítünk, és a nyársak mindkét oldalát 2-2 perc alatt megpirítjuk.
  4. A salátát meglocsoljuk a maradék birsalmás dresszinggel és garnélanyársakkal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 363
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
szezon: ősz
kategória: tapas
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

grillezett-pácolt garnélafalatkák birsalmával, pácolt birsöntetes garnéla salátaágyon, garnélanyárs birsalmával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

83
salátakeverék 150 g
tokaj dressing 1 tasak
birs 200 g
garnéla 70 g
olívaolaj 2 ek
chili 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint