Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Barna kosárka

Barna kosárka
Barna kosárka
47 perc / előkészület: 30 perc sütés: 17 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hoztam Nektek egy új kosárkareceptet... Sokak számára csak a dióhabos ismert.

hozzávalók / 4 adag

Tészta

Krém

Tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

Tészta

  1. A tészta hozzávalóit összekeverjük, a lisztet a végén adjuk hozzá, amennyit a massza felvesz.
  2. Kosárkaformába nyomkodjuk. 17 perc alatt 200 °-on megsütjük.

Krém

  1. A pudingot a tejjel felfőzzük, kihűtjük.
  2. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd apránként hozzákeverjük a pudingot.
  3. A kihűlt kosárkákat megtöltjük a krémmel, tetejüket csokiba mártjuk.

Tetejére

  1. 15 dkg csokit gőz fölött 3 kanál olajjal felolvasztunk, majd a gőzről levéve még hozzákeverjük a maradék 5 dkg-ot.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 012
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dezsu

Mióta szakács: 2016.11.27.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pudingos kosár, csokis kosárka

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

2516
dió 20 dkg
porcukor 22 dkg
vaj 25 dkg
cukrozatlan kakaópor 2 ek
rum 2 ek
finomliszt 50 dkg
1 csipet
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 3 dl
vaj 25 dkg
porcukor 20 dkg
csokoládé 20 dkg
napraforgó olaj 3 ek