r
Nosalty Logó

Barackos-pudingos piskóta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
rritta83
Barackos-pudingos piskóta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

Összesen 776 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

Összesen 3099 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

Összesen 193 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    28.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    883.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    251 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    326 mg
  • Nátrium
    240 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113.1 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    333 micro
  • β-crypt
    89 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    288 micro
Összesen 776 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    62.8 g

Zsír

  • Összesen
    113.6 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3532.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    146 mg
  • Kálcium
    1004 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    1302 mg
  • Nátrium
    962 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    452.4 g
  • Cukor
    204 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    603.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    434 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    610 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1332 micro
  • β-crypt
    357 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1151 micro
Összesen 3099 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    221.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 193 Kcal

Hozzávalók

A pudinghoz

A tésztához

Elkészítés

A pudinghoz

  1. A pudingport kevés tejjel és a cukorral elkeverjük. A maradék tejet elkezdjük forralni, majd hozzáöntjük a pudingporos tejet, és sűrűre főzzük. Hagyjuk hűlni.

A tésztához

  1. A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük.
  2. A tojások sárgáját kihabosítjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a vanília kivonatot, olajat, vizet, sütőport és a lisztet. Csomómentesre keverjük, majd óvatosan egy fakanállal beleforgatjuk a fehérjehabot.
  3. Egy kb. 30x25 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát.
  4. Egy kanál segítségével a pudingot foltokban ráhalmozzuk.
  5. Végül az alaposan lecsöpögtetett barackot rásorakoztatjuk.
  6. 180°-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 30x25x6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 530
  • Tegnapi nézettség: 47
  • 7 napos nézettség: 318
  • Össznézettség: 175562
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
rritta83 9 recept

Nagyon egyszerű, nagyon finom, bármilyen gyümölccsel és pudinggal variálható.

Hozzávalók

A pudinghoz

A tésztához

Címlapról ajánljuk

További cikkek