r
Nosalty Logó

Barackos-pudingos piskóta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
rritta83
Barackos-pudingos piskóta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

Összesen 776 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

Összesen 3099 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

Összesen 193 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    28.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    883.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    251 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    326 mg
  • Nátrium
    240 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113.1 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    333 micro
  • β-crypt
    89 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    288 micro
Összesen 776 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    62.8 g

Zsír

  • Összesen
    113.6 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3532.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    146 mg
  • Kálcium
    1004 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    1302 mg
  • Nátrium
    962 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    452.4 g
  • Cukor
    204 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    603.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    434 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    610 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1332 micro
  • β-crypt
    357 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1151 micro
Összesen 3099 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    221.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 193 kcal

Hozzávalók

A pudinghoz

A tésztához

Elkészítés

A pudinghoz

  1. A pudingport kevés tejjel és a cukorral elkeverjük. A maradék tejet elkezdjük forralni, majd hozzáöntjük a pudingporos tejet, és sűrűre főzzük. Hagyjuk hűlni.

A tésztához

  1. A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük.
  2. A tojások sárgáját kihabosítjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a vanília kivonatot, olajat, vizet, sütőport és a lisztet. Csomómentesre keverjük, majd óvatosan egy fakanállal beleforgatjuk a fehérjehabot.
  3. Egy kb. 30x25 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát.
  4. Egy kanál segítségével a pudingot foltokban ráhalmozzuk.
  5. Végül az alaposan lecsöpögtetett barackot rásorakoztatjuk.
  6. 180°-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 30x25x6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 552
  • Tegnapi nézettség: 16
  • 7 napos nézettség: 187
  • Össznézettség: 194988
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
rritta83 9 recept

Nagyon egyszerű, nagyon finom, bármilyen gyümölccsel és pudinggal variálható.

Hozzávalók

A pudinghoz

A tésztához

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...