r
Nosalty Logó

Barackos müzli szóratos kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Barackos müzli szóratos kocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Piskóta tészta

Szórat

Összesen 1188 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Piskóta tészta

Szórat

Összesen 4754 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Piskóta tészta

Szórat

Összesen 270 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    17.7 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    226 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    579.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    243 mg
  • Nátrium
    121 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    179.9 g
  • Cukor
    116 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    144.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    460 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    343 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    1339 micro
  • β-crypt
    124 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    300 micro
Összesen 1188 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    70.7 g

Zsír

  • Összesen
    180.8 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    906 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2319 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    552 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    137 mg
  • Foszfor
    974 mg
  • Nátrium
    483 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    719.7 g
  • Cukor
    464 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    577.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1842 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1373 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    5356 micro
  • β-crypt
    497 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1201 micro
Összesen 4754 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    131.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    55 mg
  • Nátrium
    27 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.7 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    303 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 270 Kcal

Hozzávalók

Piskóta tészta

Szórat

Elkészítés

Piskóta tészta

  1. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tojásokat adjuk hozzá, és mixerrel habosra felverjük.
  2. A lisztben elkeverjük a sütőport, a tojásos-vajas masszához adjuk, tejjel hígítjuk, és jól elkeverjük. Kivajazott, kilisztezett közepes méretű tepsibe simítjuk.
  3. A megtisztított, kimagozott barackot rárakjuk, ráreszeljük durva reszelőn a marcipánt, és végül megszórjuk a szórattal.
  4. Előmelegített sütőben megsütjük. Végezzünk tűpróbát!

Szórat

  1. A vajat, cukrot, lisztet összemorzsoljuk, annyi müzlit szórjunk hozzá, hogy vizes homok állagú legyen.
  2. A szóratot 20-30 percre tegyük a hűtőbe.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26x30
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 7
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 870
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 05.

Ajánló

A vajat pótolhatjuk olajjal. Viszont akkor a tojásokat a cukorral keverjük habosra, az olajat lassan adagolva keverjük hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Érik a barack, így most ezt sütöttem meg. Ezt a süteményt több receptből variáltam össze. A szórat Gordontól származik, a piskóta pedig Kaldenekertől. A végeredmény egy isteni, ropogós szórat, míg a piskóta szinte elolvad a szájban. Egyszerűen fenséges!

Hozzávalók

Piskóta tészta

Szórat

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek