r
Nosalty Logó

Barackos krémes

Kiss Móni
Barackos krémes
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

A tetejére

560
Kalória
22.5g
Fehérje
81.6g
Szénhidrát
12.9g
Zsír
130.5g
Víz
270.1g
Koleszterin
2g
Élelmi rost
44.1g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 560 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 2233 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 107 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    22.5 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1610.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    583 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    486 mg
  • Nátrium
    484 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    81.6 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    130.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    143 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    291 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    399 micro
Összesen 560 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    90 g

Zsír

  • Összesen
    51.4 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    1080 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6442.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    2331 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    1943 mg
  • Nátrium
    1938 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    326.3 g
  • Cukor
    177 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    521.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    573 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    199 micro
  • Kolin:
    879 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1166 micro
  • β-crypt
    324 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1598 micro
Összesen 2233 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    313.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    15.9 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    25.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 107 kcal

Elkészítés

A piskótához

  1. Elkészítjük a piskótát. A tojássárgáját, a cukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük. A lisztet és a sütőport egy tálba összekeverjük.
  2. A tojásfehérjéből kemény habot készítünk. A tojássárgájás masszához hozzáadjuk a sütőporos lisztet, jól eldolgozzuk, majd a tojásfehérjéből készített habot belekanalazzuk, és óvatossan beleforgatjuk, keverjük, hogy ne nagyon törjön meg. Ha kész, akkor megsütjük.
  3. Elkészítjük a krémet. A tejben jól kikavarjuk a házi krémport.
  4. Ha kész a piskótánk, és meghűlt, akkor kettévágjuk, és belekenjük a krémet.
  5. Elkészítjük a bevonónkat. A vaníliapudingot megfőzzük, Fogjuk a konzerv barackot, és összetulmixoljuk, de csak a barackot, a levét nem. Fogjuk, és beleöntjük a vanilíapudingba, majd hozzáadjuk a zselatinfixet, és jól összekeverjük. Végül bevonjuk a piskótánkat.
  6. 2-3 órát hagyjuk, hogy pihenjen, és átigya a piskóta a krémeket. Jó étvágyat!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Főzés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22

Piskóta és házi krém! Imádom! Akárhogy varriálható, most a barack volt a soron!

Nosalty stories

További receptek

Bejglicsiga cukormentesen

Kicsit újragondoltuk a klasszikus bejglit és csigaformában álmodtuk meg az új kedvencünket, ráadásul cukormentesen! Természetesen mákos és diós töltelékű egyaránt készült, hogy ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...