r
Nosalty Logó

Barackos-karamellás süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-karamellás süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 1001 kcal
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 3995 kcal
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 199 kcal
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    43.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    930.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    237 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    406 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    143.7 g
  • Cukor
    101 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    282.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    392 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    349 micro
Összesen 1001 kcal
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    59.2 g

Zsír

  • Összesen
    173.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    386 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3721 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    947 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    302 mg
  • Foszfor
    1625 mg
  • Nátrium
    720 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    574.9 g
  • Cukor
    402 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1131.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    362 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    73 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    420 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1567 micro
  • β-crypt
    652 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1397 micro
Összesen 3995 kcal
  • 3% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 199 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A cukorból egészen világos karamellt készítünk, és egy tortaformába öntjük.
  2. Körbe-körbe kirakjuk a a meghámozott barackgerezdekkel, és megszórjuk szeletelt mandulával. Opcionálisan egy kevés pálinkával ízesítjük.
  3. A tojást a kétféle cukorral, csipet sóval simára keverjük. Hozzáadjuk a jughurtut, az olajat és kanalanként a sütőporral elkevert lisztet.
  4. A tésztát a formába öntjük, elsimítjuk. 170 fokra előmelegített sütőben kb. 35-40 perc alatt világosbarnára sütjük. (Tűpróba szükséges, mert kívülről nem igazán látszik, mikor sült át.)
  5. Tálaláskor kifordítjuk a formából.
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 20075
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 08.

Ajánló

Tálaláskor megszórhatjuk szeletelt mandulával.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A Nők Lapjában található ez a különleges recept, Bereznay Tamás tolmácsolásában. Nálunk bevált.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...