Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Banános répatorta

Banános répatorta
Banános répatorta
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem ezt a répatortát, mert egyszerű és gyorsan megvan. A "legbonyolultabb" lépés a répa lereszelése :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Összekeverjük a száraz hozzávalókat.
  2. A banánt villával áttörjük, majd hozzáadjuk a száraz dolgokhoz.
  3. Ezután jöhetnek bele a tojások, olaj és a lereszelt répa.
  4. Kivajazott, lisztezett sütőformába öntjük (én egy 20 cm átmérőjű kerek formát használtam), és 35-40 percig, tűpróbáig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 511
elküldve: 2
receptkönyvben: 47
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Sworsi

Mióta szakács: 2015.04.22.
4 recept

receptjellemzők

konyha: angol
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

sárgarépa torta, banános sárgarépa torta, répatorta banánnal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

293
finomliszt 0.8 bögre
teljes kiőrlésű liszt 0.4 bögre
nádcukor 2 ek
stevia por 2 ek
sütőpor 1 ek
gyömbérpor 2 teáskanál
fahéj 2 teáskanál
sárgarépa 2 közepes db
banán 1 közepes db
tojás 2 db
napraforgó olaj 1 dl