Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös zöldborsófőzelék sajttal

Baconös zöldborsófőzelék sajttal
Baconös zöldborsófőzelék sajttal
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Változat borsófőzelékre.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A borsót feltesszük főni annyi vízben, amennyi ellepi. Kicsit sózzuk.
  2. A bacont felkockázzuk, az olajon megpirítjuk. Megszórjuk liszttel, és halvány rántást készítünk.
  3. A megfőtt borsót a rántással besűrítjük. A sajtot lereszeljük, és a főzelékbe keverjük. Törött borssal ízesítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 161
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

labopetra

Mióta szakács: 2011.04.27.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borsófőzelék, sajtos borsófőzelék, sajtos borsófőzelék baconnal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

559
zöldborsó 50 dkg
0 ízlés szerint
víz 6 dl
bacon 4 szelet
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 2 evőkanál
sajt 5 dkg
bors 0 ízlés szerint