Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconnel-füstölt sajttal és lilahagymával töltött karaj

Baconnel-füstölt sajttal és lilahagymával töltött karaj
Baconnel-füstölt sajttal és lilahagymával töltött karaj
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hétvégék örök szereplője a rántott hús, de ez a variáció egy nagyon ízletes, töltött változat! 

hozzávalók / 4 adag

húshoz

panírozáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított karajszeleteket sózzuk, borsozzuk. A lilahagymát karikára vágjuk.
  2. A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk két bacon és egy sajt szeletet, majd néhány karika lilahagymát.
  3. Ráhajtjuk a húsok másik felét. Ha szükséges, hústűvel rögzítjük, és a szokásos módon bepanírozzuk (liszt, tojás, prézli).
  4. Bő olajban, közepes lángon, hogy átsüljön, kisütjük. Sokféle körettel finom lehet, nálunk most az isteni zellersaláta készült, a nagymamám régi receptje alapján.
  • költség: 2500 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 15 361
elküldve: 6
receptkönyvben: 139
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvia Gasztro Angyal

Mióta szakács: 2014.04.21.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott hús másképp, töltött rántott hús, sajttal és hagymával töltött rántott karaj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1777
sertés rövidkaraj 65 dkg
trappista sajt 20 dkg
bacon 8 szelet
lila hagyma 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
tojás 3 db
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 5 dl