Mivel nekem későn jutott eszembe, hogy ez a levest szeretném készíteni, nem áztattam be előző nap babot, de azt hiszem, hogy így is nagyon jól sikerült, és egyszerűbb is volt.
Mivel nekem későn jutott eszembe, hogy ez a levest szeretném készíteni, nem áztattam be előző nap babot, de azt hiszem, hogy így is nagyon jól sikerült, és egyszerűbb is volt.
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (9)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. november 19-én kiemeltük cikkünkben: 7 elképesztően ízes leves, ami fél óra alatt elkészül és megmelegít
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. október 28-án kiemeltük cikkünkben: 11 melengető és sűrű bableves
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. október 4-én kiemeltük cikkünkben: 13 laktató és tartalmas leves őszidőre
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. február 23-án kiemeltük cikkünkben: Mit főzzek ma? 2017. 02. 24. péntek
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Helga1! Izgalommal vártam e receptből mi jön ki, de pozitívan csalódtam. Amikor közöltem itthon, hogy bableves lesz, de krémesen, hát nem örültek, de szívesen kísérletezem… Aztán pogácsával ugyanúgy elfogyott. Nekem bejön, örültem ennek a (számomra) új ételnek.
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2016. február 14-én kiemeltük cikkünkben: Heti menü: búcsú a téltől!
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2016. január 31-én kiemeltük cikkünkben: Heti menü: Farsangi hangulatban
Üdvözlettel, NoSalty
Ezer köszönet ezért a levesért :) :)
Éva-Anyóca
Szia Éva-Anyóca! Nagyon szívesen!!! Üdv:Helga