Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádókrém Glaser konyhájából

Avokádókrém Glaser konyhájából
Avokádókrém Glaser konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A krémet ízesíthetjük 1 gerezd fokhagymával is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tökmagot egy serpenyőben megpirítjuk, hűlni hagyjuk. A bazsalikomleveleket megmossuk, jól lecsepegtetjük. Az avokádót félbevágjuk, a magot eltávolítjuk, a húsát egy kiskanállal kiszedjük, rögtön meglocsoljuk a citromlével.
  2. Az összes hozzávalót egy edénybe tesszük, botmixerrel krémesre pürésítjük. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 017
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

Avokádós zöldálom, avokádós szendvicskrém, sós krém avokádóból, bazsalikomos avokádókrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

156
tökmag 50 g
bazsalikom 10 levél
avokádó 1 közepes db
citromlé 0.5 citromból nyert
krémsajt 50 g
sovány túró 50 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint