Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt paradicsomos házi tészta

Aszalt paradicsomos házi tészta
Aszalt paradicsomos házi tészta
12 perc / előkészület: 10 perc főzés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Újra elővettem a tésztagépemet. Készítettem ebből a tésztából többféle fogást is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Minden hozzávalót késes robotgépbe teszünk, és kemény, rugalmas tésztát gyúrunk belőle.
  2. Folpackba csomagolva, legalább fél órára a hűtőbe tesszük pihenni.
  3. A tésztát a könnyebb kezelhetőség miatt, 3-4 darabba vágjuk, és lisztezett (rétesliszt) felületen a kellő vékonyságúra nyújtjuk, és tetszőleges formára vágjuk fel. Ha van maradék, azt tökéletesen kiszárítva, papírdobozban hosszabb ideig tárolhatjuk.
  • elkészítettem: 35 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 036
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

alap tésztarecept, friss tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

271
durumliszt 25 dkg
tojás 2 db
szárított paradicsom 4 db
bors 1 kk
1 csipet
oregánó 1 teáskanál
bazsalikom 1 teáskanál