Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ravioli alaptészta

Ravioli alaptészta
Ravioli alaptészta
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs különösebb story. Szeretem az olasz tészta ételeket, és jobb a házi készítésű, mint a bolti. Ebben benne van a szíve az embernek.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az alapanyagokat jól összegyúrjuk. Ha kézzel csináljuk, férfi munka lesz. Ez az átlagosnál keményebb tészta.
  2. Ha jól összeállt, akkor kb 1 órát hagyjuk pihenni.
  3. Lehet hagyományosan kézzel nyújtani, de jobban járunk, ha géppel csináljuk.
  4. Vágjuk 4 egyforma darabra, és úgy nyújtsuk ki.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 27 229
elküldve: 1
receptkönyvben: 152
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

BackerMan

Mióta szakács: 2012.05.19.
39 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

alaptészta, ravioli tészta, házi tészta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

460
finomliszt 40 dkg
tojás 4 db
olívaolaj 1.5 ek
1 tk