Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Articsóka korianderrel és gránátalma sziruppal

Articsóka korianderrel és gránátalma sziruppal
Articsóka korianderrel és gránátalma sziruppal
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Különleges ízű, de nem csípős, marokkói ihletésű articsóka keverék. Reggelire ettem, de előételnek is megfelel.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ínyenceknek és a marokkói ízek kedvelőinek ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.
  2. Az olajban üvegesre sütjük a hagymát, majd a fokhagymát is hozzáadjuk.
  3. Belekeverjük a leszűrt, feldarabolt articsókát. Megsózzuk.
  4. Feldaraboljuk a koriandert, nem kell apróra. Belekeverjük az articsókához.
  5. A koktélparadicsomokat is félbe vágjuk, a nagyobbakat negyedekbe. Hozzáadjuk az articsókához.
  6. Belecsurgatjuk a gránátalma szirupot, és egy percig hagyjuk főni.
  7. Tálaljuk kenyérrel, rizzsel vagy bármi mással, ami szemünk-szánknak ingere.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 589
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

édes sós articsóka, articsóka másképpen, nem csípős marokkói ihletésű articsóka keverék

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

559
olívaolaj 4 ek
articsóka 24 dkg
lila hagyma 1 közepes db
fokhagyma 6 gerezd
koktélparadicsom 10 db
koriander 6 ek
1 kávéskanál
gránátalma szirup 4 ek
kenyér 4 szelet