Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos-tejszínes csirke Jahintól

Ananászos-tejszínes csirke Jahintól
Ananászos-tejszínes csirke Jahintól
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha gyorsan akarunk valami finomat:ananász -csirke kombináció serpenyőben. Körete: natúr párolt rizs, tollhegytészta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kockára vágott csirkemellet megpirítjuk olajon, sózzuk, rádobjuk az ananászkockát, azzal is átforgatjuk.
  2. Megszórjuk liszttel és tovább sütjük, amíg a liszt zsömleszínű lesz.
  3. Felöntjük tejszínnel és vízzel, addig hagyjuk kis lángon, amíg besűrűsödik, folyamatosan kevergetve.
  4. Lehúzzuk a tűzről és belereszelünk szerecsendiót, hozzákeverünk pirított-darabolt diót.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 550
elküldve: 0
receptkönyvben: 61
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes-ananászos csirke, ananászos csirkemell, csirkemell ananászos-tejszínes szószban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

488
csirkemell filé 70 dkg
ananászkonzerv 340 g
főzőtejszín 5 dl
víz 1 dl
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 2 csapott ek
0.5 kávéskanál
szerecsendió 0.5 kávéskanál
dió 0.5 marék