Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-diós palacsinta

Almás-diós palacsinta
Almás-diós palacsinta
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Palacsintákat nézegetve, kedvet kaptam az almás palacsintához, de szerettem volna bele egy kis diót is. Lekvárral és kakaóval töltöttem meg.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almákat kis lyukú reszelőn lereszeljük.
  2. A vajat megolvasztjuk.
  3. A összes hozzávalót sima állagúvá keverjük.
  4. 2 órát hűtőbe tesszük.
  5. Az első sütés előtt egy kevés olajat teszünk a palacsintasütőbe.
  6. Majd mindkét oldalát kb. 1,5 percig sütjük.
  7. Tetszőleges módon megtöltjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 298
elküldve: 1
receptkönyvben: 115
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Arthemis

Mióta szakács: 2011.10.13.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

almás palacsintatészta, palacsintatészta, diós palacsinta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

703
rétesliszt 30 dkg
finomliszt 30 dkg
alma 3 db
dió 10 dkg
cukor 3 ek
1 tk
fahéj 1 tk
tojás 2 db
tej 8 dl
vaníliás cukor 1 csomag
vaj 5 dkg