Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almakrémes puding müzlivel

Almakrémes puding müzlivel
Almakrémes puding müzlivel
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradt egy kis mascarpone, amit sürgősen fel kellett használni. Anyukám isteni almalekvárt készített a nyáron, azt használtam a krémhez. Az egész meglepi volt a fáradt párocskámnak. Bejött. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Másnap, mikor kihűl is finom. Jó, ha a zabpehelynek hagyunk időt, hogy megszívja magát.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingot elkészítjük az előírás szerint. Jobb, ha keményre főzzük. Fahéjjal bőven, valamint mézzel ízesítjük.
  2. Egy üvegtál aljára szórjuk a zabpelyhet és a magvakat, az aszalványokat.
  3. Erre rétegezzük a vaníliás pudingot.
  4. Rászórjuk a zabpelyhet.
  5. A mascarponéba belenyomjuk a citrom levét, és belekanalazzuk az almalekvárt, és ez lesz a legfelső réteg.
  6. A tetejére fahéjat szórunk.

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 229
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Tuvia

Mióta szakács: 2011.01.12.
97 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

müzlis puding, müzlis krém, rétegezett vaníliás puding

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

487
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 0.5 l
lekvár/ dzsem 5 ek
méz 2 teáskanál
mascarpone 20 dkg
citromlé 1 citromból nyert
zabpehely 5 dkg
mandula 2 dkg
aszalt gyümölcsök 2 dkg
fahéj 0 ízlés szerint