r
Nosalty Logó

Afrikai harcsa magvas-paprikás bundában

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Afrikai harcsa magvas-paprikás bundában
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 914 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 3652 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 248 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.2 g

Zsír

  • Összesen
    68.4 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    228 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3266.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    613 mg
  • Nátrium
    2467 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    219.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    262 micro
  • β-crypt
    64 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    316 micro
Összesen 914 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    180.8 g

Zsír

  • Összesen
    273.8 g
  • Telített zsírsav
    182 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    910 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13067.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    299 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    272 mg
  • Foszfor
    2452 mg
  • Nátrium
    9869 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    879.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    253 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    30 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    169 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    213 micro
  • Kolin:
    954 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1047 micro
  • β-crypt
    256 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1263 micro
Összesen 3652 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    886.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    670 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 248 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított, filézett halat kisebb darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Közben elkezdjük melegíteni a kókuszzsírt (vagy más étolajat).
  2. Felverjük és sózzuk a tojásokat.
  3. Előkészítjük a lisztet és a zsemlemorzsát. A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát. A szezámmagot elkeverjük a zsemlemorzsával.
  4. Bepanírozzuk a halszeleteket: először a paprikás lisztbe, majd a tojásba és végül a magos zsemlemorzsába.
  5. Amikor eléggé felforrósodott az olaj, belerakjuk és aranybarnára sütjük a halat. Vigyázzunk, ne süssük túl, mert kiszárad a hal és megég a panír.
  6. Itatós papíron lecsepegtetjük, és rizzsel tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5698
  • Feltöltés dátuma: 2014. október 24.

Ajánló

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a halat. Ha nem szálka nélküli halat veszünk, akkor a kisgyerekeknél vigyázzunk, nehogy a nagy habzsolás közben lenyeljenek egy szálkát.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az alapreceptet itt a NoSalty-n találtam, azt egy kicsit felturbóztam, és isteni lett. A vasárnapi ebéd során nagy sikert aratott otthon. Bármilyen köret jó hozzá, ami passzol a halhoz. Mi kukoricás rizzsel ettük.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek